• Απόκριες: Γιορτή Χρωμάτων, Χαράς και Ξεφαντώματος για μικρούς & μεγάλους Καρναβαλιστές!

  Ιστορικό

  Φιλοσοφία

  Τα Αποκριάτικα προϊόντα Carnavalista αποτελούν εμπορικό σήμα της εταιρείας Χονδρικής Τσαγκογέωργας ΑΕ, μίας από τις μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες εταιρείες Χονδρικής πώλησης σε Αποκριάτικα Εποχιακά είδη στην Ελλάδα.

  Ιδρύθηκε το 1989 από τους αδελφούς Αντώνη και Φώτη Τσαγκογέωργα, μετόχους κατά το παρελθόν σε μία από τις πλέον κολοσσιαίες και πρωτοεισηγμένες στο Ελληνικό χρηματιστήριο εταιρίες εμπορίου της εποχής με Ψιλικά και Εποχιακά είδη.

  Η παγκοσμίως γνωστή γιορτή του Καρναβαλιού έχει Ελληνικές ρίζες και γιορταζόταν ανέκαθεν σε όλη την Ελλάδα με μασκαρέματα, χορούς, σάτιρα και πολλά κατά τόπους ιδιαίτερα έθιμα. Σε κάθε γωνιά της Ελλάδας ξεκινάει το γλέντι, η ψυχαγωγία και τα μασκαρέματα.

  Κοινώς παρανομαστής ήταν πάντοτε η τοπική αγορά με τα συνοικιακά μαγαζιά που προμήθευαν τους καρναβαλιστές με κάθε λογής προϊόντα. Τα Αποκριάτικα είδη Carnavalista βρίσκονται ανάμεσά μας από τις εποχές της "γειτονιάς" τροφοδοτώντας μικρά και μεγάλα παιδιά ώστε να υλοποιήσουν τις πιο τρελές ιδέες τους.

  Η πολυετής εμπειρία, η οργάνωση, η φερεγγυότητα και η συστηματοποιημένη προσέγγιση των ποιοτικών προδιαγραφών, σε συνδυασμό πάντα με τις απολύτως προσιτές τιμές των Αποκριάτικων Carnavalista, δικαιολογημένα οδήγησαν την εταιρεία μεταξύ των πρώτων της αγοράς στο κλάδο της.